Leir på Sætervika

Bli med på leir på Sætervika 1-3. februar 2019!

Vi håper dere har holdt av 1-3. februar 2019!

Da reiser vi til Sætervika på leir, i år som i fjor! Der er alt klart når vi kommer, og vi kan bare ta bagen vår og dra når en fantastisk helg er over. Vi håper på strålende vintervær og vinteraktiviteter, i år som i fjor reiser vi i samlet flokk til Furudalen skisenter, der blir det felles bål, aking, skitur innover om noen vil det, og mulighet for bakkekjøring, altså noe for en hver smak.

Vi får med oss en gjeng fra Kongshaug som skal drive barne og ungdomsarbeid for oss, og det blir flere samlinger gjennom hele helga for alle aldersgrupper. Dette blir knall bra!

Det vil bli undervisning og samlinger for oss voksne. Uten å love for mye, har vi muligens noen som blir med oss og vil undervise oss om det å leve sammen som kjærester i livslange forhold. Dette er noe vi alltid kan lære noe om og i seg selv er grunn nok for å bli med. Det blir også fokus på felleskap og gode kaffekopper.
Søndag avslutter vi med et heidundrende alle sammen møte, med bønnevandring til slutt.

Kom kom, dette blir helga alle prater om i etter tid! Kom med barn, kom uten barn, kom som par, kom aleine, kom gammel, kom ung, ta med noen du kjenner. Gleder oss til å være sammen, bygge bånd, få opplevelser, lære om Jesus og bli bedre kjent med nettopp deg.

Voksne over 16: Kr 1200
Barn 11-15: Kr 1020
Barn 4-10: Kr 880
Barn under 4: Gratis

Ta med sengetøy og håndkle!

Meld dere på, helst så fort som mulig, innen 8 januar

til Sigrid Bakke tlf 90791827
sigrid.aanestad.bakke@gmail.com

Gudstjeneste 27. jan kl 11

Søndag taler Per Torgeir Nilsen. Få med deg det! P... Les hele

"Hvilken kultur lever du i?"

I Gudstjenesten 13. januar 2019 talte Lívia De Sou... Les hele

Gudstjeneste 13. januar kl 11