Gudstjeneste 27. jan kl 11

Søndag taler Per Torgeir Nilsen. Få med deg det! Per Torgeir er en svært kunnskapsrik og inspirerende forkynner. Han er pensjonert overlege, tidligere misjonslege og er også formann på Søfteland bedehus.

Os misjonskirke er et voksende kristent fellesskap som satser på familiene og har egen Barnekirke for barna.

Vi har hyggelige og romslig lokaler i Kolskogen i Os. Etter å ha utvidet og pusset opp lokalene kan vi tilby gode lokaliteter både i møtesalen og i egne lokaler for Barnekirken.

Barnekirken er delt inn i to aldersgrupper og vi baserer arbeidet vårt på "Sprell levende" fra Søndagsskolen Norge. Du kan lese mer om det
HER
Ta med deg barna og kom til Os misjonskirke. La de være med på Barnekirken og få del i en gøy og spennende trosformidling!

Du finner fram til oss
HER.

"O Jesus åpne du mitt øye"

Søndag 17. februar talte Jakob Enerhaug. Temaet dr... Les hele