Os misjonskirke på tur!!

Sist helg var vi samlet en super gjeng på leir på Sætervika i Samnanger!! Her hadde vi det topp både liten og stor!

Masse god mat, god tid, lek latter og kaffe. Vi var inne med leirkveld, gymsal og god prat. Vi var ute på aking og ski hele lørdagen i strålende vær!! Altså noe for enhver.

Vi hadde med oss Eivind og Wenche Bye for å undervise oss fredagskveld om gode hjelpemidler for livslange kjekke og solide forhold.

Med oss hele helga hadde vi 3 flotte elever fra Kongshaug!! De hadde opplegg for barn og betweens. Supert!

Vi koste oss veldig, kommer hjem med fulle lagre og gode minner. Kjekt å bli bedre kjent! Dette er noe som er verdt å være med på!!

Et skrik om disippelgjøring, venting og melk

... Les hele

Gudstjeneste 26. mai kl 11

Søndag taler Lívia De Souza Hodne over temaet "Et ... Les hele